Tuesday, April 20, 2010

Vote for Project Alpha season 3!

[edited] Bila aku baca balik perenggan pertama tuh, gila cam berlagak ayat aku tuh. hehe... sorry okay. takde niat nak lupa diri pon. serius nih. percaya la dowh.

HAHA... tajuk yang sungguh kontroversi. tapi seriusly, malas gila dong nak update blog sehari-dua hari-tiga hari nih. Dah la tak reti guna blackberry. dah macam baboon plak aku terkial-kial dengan berry hitam tersebut. Kakak aku pulak dah konfiden jer bajet aku nak jual Nokia 5800 aku tuh. HAHA... aku pon tak sure lagi nih. Nokia tuh aku baru jer install Garmin Mobile XT GPS. Skrin plak besar. touch screen plak tuh. Nih sehari dua pakai Blackberry, cam tak selesa plak. Dah la sampai sekarang tak reti nak tukar tarikh dengan masa. Giler loser. HAHA.... siapa-siapa yang dah tahap legend blackberry tuh, sila perkenalkan diri okay. Banyak aku nak Frequently Asked Question nih.



Macam yang kau orang semua tahu, Project Alpha Season 2 baru jer launch semalam kan? (19 April 2010). Season nih cam best sedikit sebab ada abang angkat kesayangan aku tuh atau dikenali sebagai Azwan Ali. huhu... Dan contest untuk Season 2 nih pon aku tengok cam dah pelik pulak. Siap ada Audition lagi. Godek punya godek. Entah macam mana, aku tertekan submit video audition plak. :p Haha... so, jangan lupa vote video nih pulak okay? Sesiapa yang vote paling banyak kat video nih, aku kasik terus Blackberry Bold 9700 aku nih. Serius nih. :-)
Nih link tempat untuk korang vote video nih: http://projectalphagroup.ruumz.com/Groups/ dekat bawah sekali tuh, klik jerla mana-mana video yang korang nak tengok. pastu vote sekali okay. Sayang korang. Muah-muah. Auwww~~~~