Saturday, April 3, 2010

Event Review: Sony Expo 2010

Event: Sony Expo 2010
Date: 1-4 April 2010
Venue: Mid Valley Convention Center



Pukul 9 pagi dah ramai yang beratur nak masuk disebabkan promotion yang sangat best!



Datang awal pagi, jom breakfast dulu kat Gloria Jean's Coffees



SONY PSP GO!



Sony Green Corner. Menunjukkan Sony support pada kempen sayangi bumi kita nih.
Banyak rupanya product sony nih sebenarnya guna barang-barang recycle.



Percaya tak laptop nih menggunakan 100% barang terbuang? Betul nih. tak tipu!



Kepada mak bapak yang seronok bershopping tuh, Kids Playland disediakan jugak kat Sony Expo 2010.



Pameran Kereta Sport!



Dah ada kereta sport, mesti la ada gadis litar. HOHO!



Coca Cola percuma untuk semua orang! nak ambil sorang 5 tin pon boleh(pengalaman sebenar). HOHO



Adidas pon ada buat pameran gak. Join ajer.



Pertandingan Cosplay!



Alright. Sekarang tengok pula apa yang dapat kalau pergi Sony Expo 2010 nih. jom~





  1. Fifa World Cup 2010 South Africa Match Schedule
  2. Stuff Magazine
  3. Magazine Cover Photo shot
  4. Sony Walkman Earphone
  5. Cyber shot Key chain
  6. Sony Expo 2010: 3D experience bag
  7. Fifa World Cup cap
  8. Mouse Pad with Photo picture
  9. Sony BMG CD
  10. Lanyard
  11. Pen
  12. Cash Voucher


So, apa tunggu lagi? Esok ada lagi sehari. Jom ramai-ramai pergi Sony Expo 2010!