Saturday, May 15, 2010

The Bounty Hunter? So boring lah!

[Kepada sesiapa yang nak pergi ke Hari Belia Negara 2010 di Putrajaya tuh, good luck la erk! Aku dah cuba pergi dah pagi tadi. tapi tak berjaya. HOHO...]







Sinopsis: Cerita tentang Milo Boyd(Gerard Butler) sebagai Bounty Hunter yang sedang mengejar penjenayah, Nicole Hurley(Jennifer Aniston). Tapi yang menariknya, diorang berdua sebenarnya adalah bekas suami isteri. So, adegan kejar-mengejar macam biasa la kan. Tembak-menembak tu memang dah boleh agak dah. Ending pon mesti dah tau punya, confirm la diorang akan berbaik semula.


Review: Cis! Membazir duit tiket aku. nak kata komedi, takder la komedi sangat pon. biasa-biasa jer cerita ni. Promosi jer yang lebih, cerita biasa-biasa jer. Kalau setakat nak tengok janda hot si Jennifer Aniston tu boleh la kan. =P






P/s: Baru dapat e-mail ni hari rabu lepas. Invitation to Caught in the Middle Part IV. Since aku dapat 2 invitations. So, kepada sesiapa yang nak join. Inform la okay. =)