Friday, May 21, 2010

Gelak Macam Haram kat Caught In The Middle IV Preview

[Preview] Caught In The Middle IV



Sinopsis: Mengisahkan tentang keluarga Hamzah(Zaibo) dan keluarga Chandran(Mano Maniam) yang hidup berjiran di sebuah Kondominium. Chandran, pesara menceritakan masalah tanah runtuh berhampiran kondominium kepada Hamzah yang merupakan pekerja di sektor kerajaan. Game show "Who wants to be a politicians?" akhirnya menjadi penutup teater ini.


Review: Pelbagai gabungan kisah terkini dan sensasi tak kira lah politik, hiburan, berita terkini dan macam-macam lagi di masukkan dalam teater ini. Teater ini diklasifikasi sebagai 18PL sebab banyak unsur-unsur dewasa dalam ini. Unsur dewasa tu macam politik, carut-carut sedikit, pastu kutok-kutok lagi dan macam-macam lagi la. hehe... Kepada sesiapa yang nak tengok(teater ini akan berakhir pada 30 May 2010), kena la update berita terkini kat Malaysia ni sebab banyak lawak tentang keadaan semasa terdapat dalam teater ini. :)








PJ Laugh Fest


Caught In The Middle IV ni sebenarnya adalah salah satu program dalam PJ Laugh Fest ini. Banyak lagi program lain sebenarnya macam "So, you think you can mamak?", "Harith Iskandar & Douglas Lim" dan macam-macam lagi. Bermula dari 30 April hingga 30 May 2010.


Tiket ada 2 tapi yang pergi 1 orang jer. So how? =(



Blogger yang pergi menonton teater Caught In The Middle IV dapat magazine FHM. Aumm!



Barisan pelakon teater Caught In The Middle IV.



Harga Tiket PJ Laugh Fest. Ada diskaun untuk student!





Since ini adalah first time aku pergi ke Jaya One kat Petaling Jaya. So macam biasa la kan. SESAT! =P Padahal senang jer nampak. Tepi jalan jer pon. Huhu... Anyway, Jaya One ni ada specialty yang best sedikit la aku tengok. Paling best kat toilet. Tapi toilet lelaki jerla yang aku boleh tunjuk. Bila masa la pulak aku nak masuk toilet perempuan kan? Ingat aku nih pengkid ke? (-_-")


Tempat nak buang air kecil siap ada landskap. Clear lagi tuh. =P



Cermin siap ada skrin tentang movie terkini. Mula-mula ada satu jer, pastu keluar 4 pulak. Gila canggih la kan. Ingat nak beli satu la letak kat toilet rumah aku. Senang la nanti nak layan cerita 18SX. =P




Read what kenwooi said about me: http://www.kenwooi.com/2010/05/caught-in-the-middle.html