Tuesday, May 25, 2010

Makan lagi di Keep Slim? Kali ni dengan Noniswara pulak

Title: Opening Ceremony Keep Slim Bangi
Date: 23 May 2010
Time: 11 AM - 4 PM
Venue: Keep Slim Seksyen 6, Bangi


First of all, usah ditanya apa kaitan aidi-safuan dengan Keep Slim ni. Dah jadi macam promoter la pulak kan asyik story pasal Keep Slim jer. HAHA... (thanx dr. hanie for this invitation) By the way, Raja Azura tak dapat datang sebab ada event lain kat Bandung. Cis bedebah. Penat aku datang jauh-jauh sebab nak jumpa kau. Time ni la kan baru kau nak pergi Bandung. Menci. T___T End up, Datin Noniswara Baharudin jer yang datang.
Okay, malas nak taip panjang-panjang. Mood bercuti selepas final exam sangat besar nih. Porno pon dah lama tak tengok nih. :P So, korang tengok gambar jerla erk. =)


First snap lepas baru sampai. Bunga daripada contractor. Biasa la kan. Politik. Ehem2~



Macam biasa, sampai jer terus cari tempat makanan. aidi-safuan ni sungguh tidak keep slim =P



Body Scrub percuma.
Lepas ni konfem aku jadi putih. Mesti lepas tu ramai nak ngorat lepas ini. Tau dah~



Hannah Montana!!! Keep Slim pon layan benda nih? Tak boleh blah. :P



Sesi potong. Potong apa? Potong riben la! Takkan potong "bawah" tu pulak!
Okay lucah. Sorry! :)



Dan tiba-tiba ada budak enter frame jugak nak potong riben. Sunat karang baru tahu! =p



Okay, semua buat muka bangga dah potong riben. Budak belum sunat pon tidak dikecualikan.






Gambar terakhir. Datin Noniswara beria-ria nak bergambar dengan aidi-safuan. Dia kata aidi-safuan ni kacak bergaya hensem comey dan macam-macam lagi la. Tapi aidi-safuan dah nafikan dah semua tu. So korang semua jangan risau okay? =p