Tuesday, May 18, 2010

Makan! Makan! Dan Makan! Di Keep Slim Ambassador Hunt 2009/2010 Prize Giving Ceremony

Okay. Ini memang bukan entry auto-publish. Selamber la kan time exam week boleh lagi blogging. Padahal pagi tadi punya lah nangis nak jawab soalan. Hampeh betul la. Lain soalan past year paper yang aku study, lain pula yang keluar. Sekarang berserah jerlah result tu nak datang kat rumah aku nanti. -_____-


So, sekarang aku tension. Bila tension terus blogging. Ada kaitan tak? takder? Lantak!!! -_-" Minggu lepas pergi makan kat Majlis Penyerahan Hadiah Keep Slim Ambassador Hunt 2009/2010. Eh eh silap! Bukan pergi makan sebenarnya. Pergi teman Dr. Hanie ambil RM 30,000 dia tu la. Sambil-sambil tu baru makan. Haaa... Ni baru la betul. =p




Baru jer cakap bukan datang sebab makan, tapi gambar makanan yang paling awal.
Magic tak? =P



HQ Keep Slim di Subang.
Sebenarnya selain boleh jalani treatment kat dalam office ni, korang semua pon boleh jalani rawatan kat luar office ni jugak. Try la datang selain awal pagi dan malam. Tengok korang menapak daripada parking korang dalam setengah batu tu datang kat office ni. (-______-)



Pemenang, Cek dan juga orang yang kasi cek tu.
Berani kau tak letak gambar Big Boss. Mau kena tendang cek tuh karang.



Sesi menandatangani penyerahan hadiah.
Nak dapat duit pon kena buat macam-macam. Haihhh....



Dr. Hanie di interview oleh TV3.
First time tengok orang TV3 interview. So, semua yang kat belakang ni dah macam hapa dah memekak.(Aku pon terlibat jugak) Sekali hambik kau kena sound. sob2... :(



Muka bangga sebab orang dalam gambar tu dah tak wujud lagi dah. =)



Dr. Hanie & Maria Tunku Sabri

Maria Tunku Sabri. Tak kenal? Ala, yang kes tak jadi kahwin pastu nak saman RM 5.5 juta tu. Ingat dah? :P Mula-mula tak nak kasik ambik gambar sebab tak make up. (Konon dah make up cam banyak la berubah kan? -_____- ) Okay. Stop mengumpat. Besok ada exam Math.



Yang baju hitam+putih tu pula pemenang tempat ke-4. Tapi datang lambat sikit. (sikit ke 2 jam? sikit jer kan. =P ). Mula-mula pandang cam dynas la pulak. Adoih... Baru ingat nak ngorat. Sekali datang..............



Bawak anak. Okay, kecewa. :(





Beratur ikut barisan cepat! Yang tinggi kiri sekali! Yang rendah kanan sekali!