Thursday, May 6, 2010

Mari Pecahkan Teruna & Dara Masing-Masing Dengan Bermain Buaian!

Tertanya-tanya macam mana boleh pecah teruna atau dara anda dengan bermain buaian? So you think I'm lying? =p Haha... Betul la. Kalau tak percaya, jom la tengok picture kat bawah nih. Beware! Mungkin anda mangsa seterusnya! (-_-")



Set Buaian 1: Rantai Besi masih ada, tempat duduk pon masih ada. cuma telah di ubah suai spesifikasi dia supaya boleh bersaing dengan buaian di sekitar kawasan tersebut.



Set Buaian 2: Tempat duduk buaian masih ada, Rantai besi telah tiada kerana telah upgrade menjadi ironless. Atau sebenarnya rantai tersebut telah dicuri oleh mat pet dan dijual ke kedai besi buruk. Either 1



Set Buaian 3: Rantai Besi dah tiada, Tempat duduk pon dah tiada. Macam mana nak main buaian ni? haha... nih set buaian terbaru. Handmade sendiri oleh mat ganja sebab dah jual besi kat kedai besi buruk dan juga dah jual tempat duduk kat kedai getah untuk proses kasut adios(bukan nama sebenar). Cara bermain: imagine anda di satu kawasan permainan, then main la buaian di situ.



Pakej paling murah zaman ini, beli 3 terus dapat potongan harga sehingga tidak boleh dibayangkan lagi. Kesimpulannya, pergi la bermain gelongsor. (^_^)