Sunday, May 9, 2010

Watak-watak HOT dan SEXY di Malam Pra Graduan Politeknik Shah Alam

Event Title: Malam Pra Graduan
Date: 7 May 2010
Place: Multi Purpose Hall Politeknik Shah Alam
Theme: Traditional Green+White


Tak tahu la nak cakap best ke tidak, tapi sebab aku dah bayar dan dinner ni pun untuk budak-budak batch aku, then pergi jer la kan? Okay, jom review daripada awal. :)


1) Goodies Bag
Mula-mula aku dipahamkan setiap orang yang datang hanya dapat jam dinding. Lepas tu aku pon macam "WHAT THE F?!". jam dinding? metafora kah itu? demi masa? :p    So, aku pon cepat-cepat la contact certain orang nak mintak sponsor on the spot. Then, korang rasa apa yang aku dapat?










2) Dewan
Tempat pon kat dalam dewan politeknik kan? then nak harap glamorous sangat pun tak boleh la kan. :(   Tapi boleh la sebab budak-budak pon dah beria-ria setup semua barang. Markah kesian la bak kata orang kampung subang jaya

Setting Table dan Hiasan Dewan

3) Makanan
Bayar pon setakat RM 30. so, jangan la berharapan tinggi nak makan western set ke chinese set ke kan? So, aku pon bayangkan jerla makanan yang berharga RM 30 tu macam mana. Dan hasilnya:


Kacang & Ikan Bilis


Nasi Minyak


Banyak lauk aku tak tahu. so tak boleh nak tulis kat sini apekah lauk itu. =p



4) Persembahan
Tak tahu la sama ada nak jimat atau memang dah tak der duit. So, persembahan pon oleh student jugak. Damn bored! dengan siap ada yang nyanyi tak hafal lirik lagi. Gila tak boleh blah.

Menyanyi lagu Alyah - Tak Mungkin Kerna Sayang tapi lupa lirik. ape kes???



Cabutan Bertuah. Nasib baik la aku tak menang. Gila besar barang nak suruh aku bawak balik naik motor. Naya jer eksiden nanti. :p


Anak siapa la nih weih?!



Okay, Komen dan komplen dah tamat. saat yang ditunggu-tunggu dah tiba. jom kita saksikan watak-watak hot dan sexy! auwww!

Si kacak kat tengah-tengah tu belum bersiap-siap lagi. (-_-")



Si Kacak kini dah bersiap-siap. Gila tak ikot tema. padahal tema adalah Tradisional Hijau+Putih. HAHA


Okay, muka ini sangat control comel. HAHA


Si Kacak sedang berucap sebagai wakil student. HAHA... mesti kau orang terkejut kan? Ingat aku nih cikai je ker?

Si Kacak sedang makan. Penuh ciri-ciri professional di situ. (budak sebelah tu gelak. siot jer gelakkan aku. aku salah pegang ke weih?)


Si kacak dan rakan-rakan bersama dengan Head of Department.


Si kacak sedang minum. (time minum pun nak ambil gambar ke? adoih..)

Si kacak dan rakan-rakan sekelas bergambar. Okay, posing tu agak over sedikit. :p