Friday, January 29, 2010

This is why i hate Smokers! Because they can make you lose virginity!

Damn all the smokers!
Almost lose my virginity.
Hate all of them! :(

Wednesday, January 27, 2010

Showing off my current account balance

Since bosan-bosan takder kerja nih.
saja jer nak tunjuk balance akaun.
sila tengok. Dan jangan jealous okay!






huhu... jom rompak!

Sunday, January 24, 2010

Unsatisfied with your size? Get the F Cup Cookie now!

Unsatisfied with your *ehem2* size?
Get the F Cup cookie now!
nyam2~

Wednesday, January 20, 2010

The Big Pig Island VS The Middle Pig Island

Can't believe it at first when i heard about this.
But this place really exist in Malaysia.
hoho...


Tuesday, January 19, 2010

Doraline143 slammed Aidi-Safuan.Blogspot.Com!

Found this when i blogwalking last night!


This really freaked me out okay!




haha... after i clicked on the blog link.
Then found diz special hand made entry just for aidi-safuan!
(u guys are most welcome to click this picture to read the full details)

Saturday, January 16, 2010

Yeah, She is hot! Erk, I mean He!!!

Thursday, January 14, 2010

Rumours about Ghost Rider on highways is true!

* Do not Stop for your own safety!

Tuesday, January 12, 2010

What Happened in AJL 24?

Event: Anugerah Juara Lagu 24
Date: 10 January 2010
Venue: Bukit Jalil



Gerak pergi stadium kol 6 petang. selamber pegi lewat. padahal tiket tak ambik lagi. hoho... time-time nak cepat nih la semua jalan nak jem. tensen giloss. sampai stadium kol 6.45 petang. menggagau gak la nak carik orang yang kasik tiket tuh. hoho...





dah collect tiket, kena beratur la plak. boleh tahan tensen gak ar kalau nak beratur camnih. ramai siot!



da macam orang merusuh plak ramai-ramai nih. pastu sampai pukul 7.30 malam pon gate tak bukak-bukak lagi. tetiber semua orang riot jerit "bukak! bukak! bukak!". sirius da macam ADUN perak merusuh mintak bukak pintu dewan rakyat. hoho...






Jemputan khas malam tuh. Cik M dan M jugak. hoho...



since aku "dapat" tiket VIP seperti dalam gambar di atas kan, so dapat la jalan kat karpet merah dan lepak-lepak atas mini stage kat depan karpet merah tuh. tak caya?



haaa... kan da cakap. buhsan jer pon duk kat depan mini stage tuh. Cik M time tuh pon sebok jer nak menumpang glamer aku dapat jalan atas red carpet. so, aku pon invite jerla dia bergambar dengan aku. hurm. :)



since aku sorang jer "dapat" tiket VIP, cik M berdua dapat tiket orang-orang normal duduk kat aras 4, rasa bersalah pula tinggalkan mereka berdua di sana. jadi aku pon kasik la tiket VIP aku tuh kat makcik mane tah, da lupa nama sebenar dia. nih gambar kat aras 4 plak.





stage of the night



Guess who? Datuk Seri Che Khalib Mohamad Noh.
CEO TNB pon ada jugak.


okay. citer pasal luar stage da setel. sekarang nak story pasal performance malam Anugerah Juara Lagu 2009 plak. besh nih. baca la sampai abes okay. merayu sangat-sangat nih. huhu...


Opening Performance oleh Datuk Siti Nurhaliza dengan Lan and The Typewriter. Nyanyi lagu "Lagu Untukmu" yang menang AJL 23. not bad la kan combine irama Malaysia Etnik Kreatif dengan pop rock. boleh tahan gak la walaupon ramai orang tak suka siti nurhaliza nyanyi lagu rock. hehe...

Siti Nurhaliza naik atas platform ala-ala Michael Jackson wooo...


Lagu Untukmu versi etnik kreatif


Azlan and The Typewriter feat AG COCO


Siti Nurhaliza berduet dengan Lan




Host AJL 24: Ally Iskandar, Cheryl Samad & Faizal Ismail


haaa... lepas amek last picture tadi tuh. bateri kamera dah nak abes. cuak gila. huhu... so, snap picture yang mana sempat jerla erk. hihi...


Estranged - Aurora
dah macam sherlock holmes dah style diorang nih.



Stacy - Pakai Buang
cam biasa. menari, menari, menari. hoho...



Aizat - Pergi
Boleh tahan gak ar aizat perform malam tuh.
sunyi jer stadium bukit jalil time aizat perform malam tuh.



Tomok - Rindu Terhenti
Lagu dah sedap. tapi persembahan biasa-biasa jer.
baju da nak sama cam Black. hoho..



Akim - Bengang
Prop punya la banyak gedabak.
crew yang nak setup barang-barang nih awal gila bersiap-sedia.



Aizat - Kau Aku
Punya la meriah dengan budak-budak sekolah.
pastu budak yang dalam picture atas nih muka sebijik plak cam Aizat. haha...



Faizal Tahir - Bencinta
Perform pakai tongkat. boleh tahan la dapat nombor 3



Time Commercial Break. Nabil, Sharifah Shahirah dan Angah Raja lawak pulak yang perform.



Special performance oleh Jeffrydin dan Siglap 5, Jay jay dan Carefree, Search, Black dan Meet Uncle Hussain pon smart gak. tapi kesian kat Jay jay ngan Carefree sebab ada teknikal problem time diorang baru perform. sedeyh gak ar sebab diorang tak perasan langsung tak keluar tv pon performance diorang. so kena start balik performance diorang. nasib baik la audience support diorang kasik semangat sket diorang re-perform. Time search nyanyi memang tak bole blah. 1 dewan tuh nyanyi lagu Fantasia Bulan Madu dengan Pawana. damn! kalau lah lagu tuh masok taun nih, konfem menang la. huhu...

Monday, January 11, 2010

The Best Essay in Malaysia V2

Tuesday, January 5, 2010

Funny Latest headline: No more Secret Recipe!

No more secret recipe?
True!
Because now we have the new name for it.



Its the Ritz Recipe! Let's check it out~

Monday, January 4, 2010

A really "Happy" New Year 2010 for me. Wish this "happy" day won't happen again on new year 2011

1st January 2010. the day that i received present from syima. haha... new year pon nak hadiah ke? gedix! actually i've won a contest at her blog lah. jealous la u all nih. hehe...




http://syimasyaz1.blogspot.com/2009/12/sticky-mode-teka-teki.html

p/s: sorry syima. curik picture nih kat blog anda. hoho...


dah dapat hadiah, terase sakit perot plak. jom pegi berak. toilet jaya Jusco besh woo..

and then, the incident happens~





the first thing i realized, my "back" already covered with blood!
*sorry no picture of my butt in this entry*

really hope my virginity is not affected. sob2...



p/s/s: ciss! bad start of 2010. i swear i won't watch porno anymore.

Sunday, January 3, 2010

Twilight Jacob? Twilight Edward? Stop admiring them Girls!


Stop loving them girls!
The picture said it all!




the twilight saga
new moon
eclipse