Sunday, February 28, 2010

Auto Teller Machine 24hours is normal. What about Drive thru ATM?!






Betul-betul terletak kat tepi jalan.
Tiada kotak pelindung. Tiada apa-apa safety
Berani nak keluarkan duit tengah-tengah malam? :p

Saturday, February 27, 2010

Top 5 Reasons why i hate Cinema!

Movie: valentine's day
1) aku pon tahu kau busy mengalahkan perdana menteri. ada je orang nak call ko siang malam pagi petang. aku memang tak kisah kalau kau terpaksa angkat call dalam cinema. tapi jangan la asyik suluh jer pancaran cahaya handphone kau tuh kat aku. silau la siot!


Movie: valentine's day
2) aku tahu kau seorang yang berpengatahuan luas. semua benda dalam dunia nih kalau tanya kau jer confirm boleh jawab la. especially bila ada girlfriend kat sebelah kau. semua benda dalam movie tuh kau nak explain kat gf kau. kalau benda betol tuh tak per la jugak. ini kerata porsche yang dah jelas pon kau boleh cakap kereta ferrari. beragak la sikit pon. haha... yang tak boleh belah, queen latifah pon kau boleh cakap tuh oprah? WTH!


Movie: lu fikirlah sendiri de movie
3) aku tahu ada banyak traffic jam dalam Kuala Lumpur nih. sebab tu kau terlambat masok dalam cinema hall kan? aku pon tahu jugak dalam hall tuh gelap. so kau tak nampak seat row dalam tuh. tapi jangan la kau pandai sangat nak bergaduh pasal kat mana seat row kau bila movie dah start. memekak tau tak?


Movie: Percy jackson and the lightning thief
4) aku tahu kau ada anak kecil. takkan la kau nak tinggalkan anak kau kat rumah padahal kau enjoy tengok wayang kan? bagus la kalau nak bawak anak sekali. tapi kalau movie belom start pon anak kau dah nangis pastu jerit-jerit taknak tengok. sanggup ke kau duduk lagi dalam cinema hall tuh? adeihh....


Movie: lu fikirlah sendiri de movie
5) aku tahu kau kena balik awal lepas movie tamat. kau kan busy, banyak mesyuarat kau kena pergi. lepas tu nak kena elak traffic jam lagi. so kau rushing time movie tu abes. tapi jangan la kau tolak-tolak orang kat depan kau time kat tangga tu. semua orang pon nak keluar. cuba la bawak bersabar sikit. hampeh tol. kalau dah tergolek orang depan kau, tak ke jadik cam dominoes kat dalam cinema hall tuh. huh!

Monday, February 22, 2010

Hate something? Don't worry. Facebook will help you!

A lot of groups was created in Facebook just to help u guys manage your "hating" problem.
Such as:


Bolehkah pisan ini mendapat lebih ramai fans dari Farah Fauzana?


I hate gettin out of hot shower, its like the north pole invaded my house.


I hate when people volunteer to read in class.... and cant read


I hate when people add me & ask me who I am! U ADDED ME FOOL! WHO ARE U?!


I hate it when teachers say "you think its funny"? Obviously it is


I hate when people sit in front of you at movies & take away your foot rest


I hate saying hi to people and they don't see you and you feel retard


I hate when one string of my hoodies become longer than the other.


I hate getting texts that only say "k"



G.E.M.U.K (Gagasan Excited Manchester United Kalah)


"omg I HATE her" .. "why?" .. "i don't know, i just do"

Saturday, February 20, 2010

Received $$$ from Nuffnang?! Cool~

MLM? NO!
Pyramid System? NO!
Rob a Bank? NEVER!
Cashout Earning? NOT YET!




Anyways, Thanx Nuffnang & KDU!

Tuesday, February 16, 2010

Dear Manchester United FC, are u running out of fund already? :)

Saturday, February 13, 2010

Toilet is always the best place to check your email!

Thursday, February 11, 2010

Public Bath now in KL! *bleeding nose*


Monday, February 8, 2010

Mr Bean in Avatar Sequel?

Friday, February 5, 2010

Pet also can stay in hotel what!


Monday, February 1, 2010

Movie Review: Tooth Fairy

Title: Tooth Fairy





Synopsis: Derek Thompson (The Rock) adalah player ice hockey yang dah tua dan digelar tooth fairy sebab skill dia yang tau nak hentak orang dalam match sampai tercabut gigi player lawan. Oleh sebab banyak kesalahan dia nih kat dunia berkaitan gigi dan tooth fairy nih, beliau didenda untuk bertugas sebagai tooth fairy selama 2 minggu.

Review: Lebih kelakar dari mana-mana cerita The Rock sebelum nih la. Tapi watak dalam Fairyland tak diterapkan sangat. Maybe nak story pasal kerja The Rock sebagai tooth fairy kat dunia realiti jer kot.