Friday, March 26, 2010

Kisah seorang Pole Dancer terlampau melampau-lampau


Cuba teka siapa yang dalam picture tengah ber "pole dance" nih? HAHA... pilihan jawapan adalah seperti dalam gambar di bawah nih. cepat teka, cepat!. siapa dapat teka, nanti aku ajar camner nak pole dance. :p

Feeq, Henry, Gregory, Wai Ken & Aidi-Safuan




Berita baik untuk anda-anda semua. korang semua ingat pole dance nih hanya ada sexy girl pastu menari cam lucah ker? SALAH sama sekali. haha... kotor sungguh minda anda semua nih. menci I! :p
Untuk pengetahuan korang semua, Pole dance jugak adalah salah satu senaman/riadah yang baik untuk kesihatan. Jangan lah kalau sebut pole dance jer terus fikir tentang *ehem2* tuh je okay! Viva Vertival Pole adalah pusat latihan dan jugak tempat nak mengajar orang-orang untuk pole dance. Check out this flyers!




Dan untuk siapa-siapa yang berminat tentang pole dance nih jugak, tiap-tiap tahun ada dianjurkan Pole Stars Talent Showcase Malaysia 2010! Pertandingan untuk mencari koreografi pole dance terbaik kat Malaysia nih.

Untuk siapa-siapa yang dah rasa pakar tuh, boleh la join competition nih. Tema untuk tahun 2010 adalah "Glam Rock".







Ingat hot chicks je boleh pole dance ke? Guys pon gempak gak okay! Boys Power, Come on!







Auwwww.... siap dapat 1 free style pole dance class lagi tau. hehe... :)




Picture courtesy: Nuffnang, Feeq & Henry

Saturday, March 20, 2010

Program pinjaman duit terbaru. Pinjam banyak-banyak tapi tak payah bayar pon tak per. :p

Tuesday, March 16, 2010

What you should be doing when everyone is cheering? *ehem2*

Saturday, March 13, 2010

What would happen to you if you are famous in youtube and was handpicked by Usher

Semua orang kenal tak dengan Justin Bieber? Artis rakaman muda terbaru selepas Miley Cyrus. Zaman Miley dah tamat. Booo.... haha.. yang paling best tentang mamat nih adalah, Usher handpicked dia sendiri. cam siot.


haha... dan yang paling besh adalah. ramai gila fan beliau. kalau tak percaya sila tengok komen kat bawah nih.




tak cukup lagi tuh. nih ada banyak lagi nih. jangan risau. :p




yang tak boleh blah adalah. siap ada orang cakap dah mati lagi tuh. hahaha... kesian kat kau Justin. elok-elok kau dah nyanyi kat youtube just for fun. kan sekarang dah ramai orang anti kau. :)

Wednesday, March 10, 2010

1 minggu cuti+Insurans bernilai RM 200,000 = Eksiden. huh!

Hoho... jangan tak percaya dengan tajuk itu. walaupun macam tipu je, tapi memang tipu pon. Kemalangan di jalan Gurney. Ingatkan dapat la bercuti di Hospital, tapi lepas doktor check je terus halau balik rumah. Cis, baru ingat nak holiday kat Pusrawi. =p




Cerita pasal eksiden bajet cam gempak je.
Padahal lebam je pon. =)







Nasib baik dapat insurans. pagi tadi baru collect duit kat bawah nih. :p

Saya ingin ke Gatsby Deodorant Street Fair!







For more details, click this link!

http://www.gatsby.com.my/streetfair




Sponsored by: Gatsby & Nuffnang


Tuesday, March 9, 2010

Husband for sell! Suami untuk Dilelong! SALE! SALE!

A store that sells husbands has just opened in Kuala Lumpur , where a woman may go to choose a husband. Among the instructions at the entrance is a description of how the store operates.

You may visit the store ONLY ONCE!

There are six floors and the attributes of the men increase as the shopper ascends the flights. There is, however, a catch .... You may choose any man from a particular floor, or you may choose to go up a floor, but you cannot go back down except to exit the building!

So, a woman goes to the Husband Store to find a husband. On the first floor the sign on the door reads:
Floor 1 - These men have jobs and love the God.

The second floor sign reads:
Floor 2 - These men have jobs, love the God, and love kids.

The third floor sign reads:
Floor 3 - These men have jobs, love the God, love kids and are extremely good looking.

'Wow!' she thinks, but feels compelled to keep going. She goes to the fourth floor and sign reads:

Floor 4 - These men have jobs, love the God, love kids, are drop- dead good looking and help with the housework.

'Oh, mercy me!' she exclaims, 'I can hardly stand it!' Still, she goes to the fifth floor and sign reads:

Floor 5 - These men have jobs, love the God, love kids, are drop- dead gorgeous, help with the housework, and have a strong romantic streak.

She is so tempted to stay, but she goes to the sixth floor and the sign reads:

Floor 6 - You are visitor 4,363,012 to this floor. There are no men on this floor. This floor exists solely as proof that women are impossible to please. Thank you for shopping at the Husband Store. Watch your step as you exit the building, and have a nice day!

Sunday, March 7, 2010

How to Press a Durian? "PLESE" don't try this at home~

Saturday, March 6, 2010

24 hours is not enough? Don't worry. There's always 1 more extra hour

Tuesday, March 2, 2010

The Hardest Question Ever in Malaysia's SPM!