Friday, July 30, 2010

Pervert Spotted?! In The Middle Of World Cup 2010 Match! Euww~

Reading FHM Magazine instead of watching England's match? COOL~

Jom Mimic Dengan Munchy's Muzic!

(This entry will be at the top until 30 July 2010)
[ADVERTORIAL]





Pernah tengok iklan terbaru Munchy's ni? Apa? Tak pernah?! Okay sekarang dah tengok dah kan. Best? Ke korang rasa korang boleh buat iklan lagi best?



Munchy's baru-baru ni telah keluarkan Munchy's Muzic yang ada 4 perisa baru iaitu Muzic Cubes, Muzic Nuss, Muzic Thins & Muzic Bites. Tak pernah cuba lagi? Perghh!! Rugi weih! Nak tahu sebab apa? Selain dapat kenyangkan perut korang semua, Munchy's juga nak kasi kat korang semua iPad 32GB, iPod Touch 8GB dan macam-macam lagi!!!


Macam mana nak menang semua ni? Simple jer.

Step 1: Tengok video kat atas sekali tadi puas-puas.

Step 2: Tau apa tu Jingle? Ala, macam lagu tema la kiranya. Kan ada jingle Munchy's dalam video tu. So, apa yang korang kena buat? Korang hanya perlu shoot video korang tengah buat Munchy's Wafer Jingle paling stylo seumur hidup korang. Tapi ingat, video tu tak boleh melebihi 30 saat

Step 3: Register nama korang kat website http://www.munchysmuzic.com/ dan klik pada butang tab MIMIC kat website ni untuk hantar video korang.

Step 4: Siap!!! Tunggu je sehingga juri semua dah pilih Top 20 finalist. Lepas tu sesi undian plak. Simple kan?




Nak tahu korang berpeluang dapat apa?


3x iPad 32GB
10x iPod Touch 8GB
20x Munchy's Hamper worth RM150



Nak tahu tentang Munchy's Muzic atau nak download MP3 Munchy's Jingle? Just log in di http://www.munchysmuzic.com/ . Tunggu apa lagi? Tarikh tutup pun dah dekat ni. Sila hantar Video terbaik korang sebelum 5 August 2010!

Saturday, July 24, 2010

Iron Man 2 Remake Will Be Released In August 2010?!! What The Heck!

Thursday, July 22, 2010

Makan A&W Di What's Your Story Contest Finale. Nyam-Nyam~

A&W What's Your Story Contest
Link: Here!


Thanks to http://sumijelly.com sebab tak dapat pergi then bagi aku invitation ni. HAHA... Padan muka tak dapat pergi! Siapa suruh tak nak ambik MC. :P Thanks jugak kat Afra Yuri sebab tak dapat datang then aku boleh ambik door gift anda. :P

10 Final Contestant. 2 Categories. 5 contestant for each categories. The prize? Semua finalist ni dah confirm dapat laptop oleh Acer. Damn! Kalau tau dulu aku dah hantar dah penyertaan. CIS!!!




Huhu... Dapat snap gambar 2 finalist je. Busy makan kat belakang. :P


Goodies bag!


FOOD!!! Nyum-nyum~


Ambik sikit jer. Diet~


Finalist Storyteller Contest


Finalist Video contest


Jalaluddin Hassan. MC of the event.


Fauziah Nawi. Ketua Juri Contest

Wednesday, July 21, 2010

First Time Eating Donashi Big Apple. (Special Guest: Justin Bieber)

First time makan Donashi kat Big Apple Alamanda. Tu pun nak buat entry blog ke? Poyo gila! Padahal orang lain dah berbelas kali dah makan. Haha...


Komen: Tak best!!! Tak payah la nak beli. Membazir jer. Baik beli donut. Lagi sedap!









Nak tengok Justin Bieber makan Donashi? Tadaa...


Sama tak macam Justin Bieber?  :P

Monday, July 19, 2010

DAMN!!! Gemuk Siot!

Saja jalan-jalan tengok folder gambar. Sekali tengok.........













KURUS SIOT!!!
Damn it! Baru 4 tahun berat dah naik berbelas kilo.
Arrrrrggggghhhhhh!!!!! Katakan TAK NAK kepada mcdonald, kfc, dominos pizza dan lain-lain!
(Okay tipu jer.)

Thursday, July 15, 2010

What The Heck?! Is She Looking At The Guys *ehem2* ?!!

Tuesday, July 13, 2010

HAHAHA. My First Cheque From Nuffnang Has Arrived!




HAHAHA.... Kaya sekejap. Siapa-siapa nak rasa ikan bakar free, datang la rumah aku kat US. 
(US = Ulu Selangor)

Friday, July 9, 2010

Is Malaysia's Footballer GAY? SERIOUSLY?!!

See it for yourself!





OH MY GOSH!!!

Wednesday, July 7, 2010

Macho? YES! Six Pack? YES! Style? YES! Handsome? YES! Teddy Bear? OMG!!!

Saturday, July 3, 2010

A warm & nice handshake with Argentina's Coach, Diego Maradona? Think twice! HAHA